Brottmålsadvokat i Borås och Göteborg

Brottmål

DIN RÄTT TILL FÖRSVAR

Behöver du hjälp av en erfaren och engagerad brottmålsadvokat i Borås eller Göteborg? Då är du välkommen till mig som ger dig stöd genom hela rättsprocessen.

Målsägandebiträde

DINA RÄTTIGHETER

Om du har blivit utsatt för ett brott kan du ha rätt till ett målsägandebiträde, en advokat som ska tillvarata din intresse i domstolen. Kostnaden för denna svarar staten för. Jag hjälper dig under hela rättsprocessen.

Särskild företrädare för barn

BARNETS RÄTTIGHETER

Om ett barn har varit utsatt för brott kan barnet få en särskild företrädare utsedd åt sig. Jag tar tillvara barnets rättigheter under hela processen, från polisförhör till rättegång och ärendets avslutning.

Offentlig försvarare

Om du är misstänkt för brott kan du få en offentlig försvarare utsedd åt dig. Kostnaden svarar staten för. Jag hjälper dig under hela processen vid exempelvis polisförhör, inför och vid rättegång och efterföljande åtgärder.

KONTAKTA ADVOKAT MAGNUS GABRIELSONBehöver du en brottmålsadvokat i Borås eller Göteborg?

Då är du välkommen att kontakta mig! Jag erbjuder juridisk rådgivning och hjälp vid brottmål som offentlig försvarare, målsägandebiträde eller särskild företrädare för barn när du behöver hjälp i Borås eller Göteborg. Kontakta mig för frågor eller för att boka en tid via kontaktformuläret.

Kontakta mig för juridisk rådgivning

    Advokat Magnus Gabrielson logotyp
    Fabriksgatan 11, Borås & Mässans gata 10, Göteborg

    Advokat Magnus Gabrielson. Med över 30 års erfarenhet i branschen är jag en mycket erfaren och engagerad advokat. Jag anpassar mig alltid efter dina förutsättningar.

    Copyright © Advokat Magnus Gabrielson 2021