RÄTTSSKYDDRättsskydd i Borås och Göteborg

Vi hjälper dig med rättsskydd vid tvistemål

Om du hamnar i en tvist kan du som privatperson eller företagare ofta använda rättsskyddet i en försäkring som du har tecknat. Vilka tvistemål och tvister som omfattas och hur stor kostnad försäkringen ersätter varierar mellan försäkringsbolagen. Självrisken brukar uppgå till 20-25 % av kostnaderna upp till försäkringens ersättningstak.

Om du vinner en tvist kan motparten tvingas att betala dina kostnader. Särskilda regler gäller vid vårdnadstvister.

Du kan läsa mer om rättsskyddet i dina försäkringsvillkor och på Konsumenternas hemsida. Du är välkommen att höra av dig till mig om du har frågor kring om din tvist kan omfattas av en försäkring som du har tecknat. Jag kan vid förfrågan även hjälpa dig med att ansöka om rättsskydd.

KONTAKTA ADVOKAT MAGNUS GABRIELSONBehöver du hjälp med rättsskydd i Borås eller Göteborg?

Då är du välkommen att kontakta mig! Jag erbjuder juridisk rådgivning och hjälp vid tvistemål och rättsskydd när du behöver hjälp i Borås eller Göteborg. Kontakta mig för frågor eller för att boka en tid via kontaktformuläret här intill!

Kontakta mig för juridisk rådgivning

    Advokat Magnus Gabrielson logotyp
    Fabriksgatan 11, Borås & Mässans gata 10, Göteborg

    Advokat Magnus Gabrielson. Med över 30 års erfarenhet i branschen är jag en mycket erfaren och engagerad advokat. Jag anpassar mig alltid efter dina förutsättningar.

    Copyright © Advokat Magnus Gabrielson 2021